2015.07.31.
Test The Best Balaton Bike Fest 0.nap
2015. július 31-én pénteken, rendhagyó tesztnapot tartunk.0. napi Test The Best-re helyszíni jelentkezések alapján indítunk tesztköröket. A helyszín a Balaton partján a Tagore sétányon lesz. Augusztus 2-án vasárnap, regisztráció nélkül, megfelelő számú érdeklődő esetén indítjuk a tesztköröket.
Térkép >>
További részletek a Specialized Hungary Facebook oldalon.
2015.08.01.
Test The Best Balaton Bike Fest
2015. augusztus 1-én szombaton, Balatonfüredre utazik a Test The Best. A Balaton Bike Fest a nyár egyik legnagyobb Országúti kerékpáros rendezvénye alkalmából a Balaton partján a Tagore sétányon lesz a tesztbázis. Augusztus 2-án vasárnap, regisztráció nélkül, megfelelő számú érdeklődő esetén indítjuk a tesztköröket.
Térkép >>
További részletek a Specialized Hungary Facebook oldalon.
Következő tesztnapok
2015-06-27 Keszthely Greenzone
2015-08-01 Balatonfüred BBF
2015-08-02 Balatonfüred BBF
2015-09-26 Budapest-Csillebérc Mozgásvilág

Mi is az Test The Best azaz TTB?

A TTB nem más, mint egy olyan tesztnap ahol Specialized bringákat próbálhatsz ki vásárlás előtt, amiről egy katalógus vagy kép alapján nem tudod eldönteni, mennyire felel majd meg igényeidnek, stílusodnak.
Legyen ez országúti, 29-es, 650B, vagy akár 26-os MTB. Gyere el, hozd magaddal a sisakodat, bringás ruhádat, cipődet, a hozzá tartozó pedált, és egy arcképes igazolványt. FONTOS: a megfelelő sisak (nem fullface) és a megfelelő bringás ruházat (nem farmer, vagy egyéb bő szabású, hosszú nadrág) elengedhetetlen feltétele a részvételnek. Az előzetes regisztráció és időpont kiválasztása után már csak el kell jönnöd a megadott helyszínre és a bringa személyre szabása után megtapasztalni azt az érzést, amit már sokan átéltek.

Mikor kezdődik és meddig tart egy-egy tesztkör?

A tesztkörök csoportosan vezetett túrák. A kezdési időpontok a választott bringák leírásainál láthatók. Általában a jelentkezők bringás tudása határozza meg milyen hosszú egy-egy teszt, ez általában nem több mint 40-50 perc. Igény szerint, kisebb létszámmal indulhatnak természetesen hosszabb túrák, ha a körülmények ezt engedik.
FONTOS FIGYELMEZTETÉS! A TEST THE BEST időpontok változhatnak az időjárás és a helyi rendezvények függvényében. A sisaknak védelmet kell nyújtani az esetleges esések esetén. A tesztkörökön DH védőfelszerelések (Fullface sisak, gerinc-, lábszár- térdvédő,stb.) használata nem megengedett. A kerékpáros ruházaton nem lehet olyan rész amely tekerés közben beakadva balesetet okozhat. A cipő nem lehet nyitott szandál vagy papucs. Kérjük a fenti szempontokat vegyétek figyelembe az esetleges félreértések elkerülése érdekében. A nem megfelelő felszerelése hiánya kizárhatja a tesztkörökön való részvételt ! Megértéseteket köszönjük. TEST THE BEST TEAM