2019.04.27.
TEST THE BEST Mozgásvilág Tesztnap - Kamaraerdő Ifjusági Szabadidőközpont
A Kamaraerdei Ifjusági Parkban kerül megrendezésre a 2019-es év első TEST THE BEST rendezvénye. Bemutatjuk az idei év újdonságait, MTB és országúti kategóriában. Ahogy eddig is, most is online regisztráció alapján indítjuk a tesztköröket, vezetővel, szakmai segítséggel. Reggel 10.00-tól indulnak a tesztkörök az MTB szakágban, és 10.30-kor kezdődnek az országúti tesztek. Várunk mindenkit sok szeretettel, hozzatok fejvédőt, és ha speciális pedált használtok, azt se felejtsétek otthon. A helyszín a linkre kattintva látható Térkép >>
További részletek a Specialized Hungary Facebook oldalon.
Következő tesztnapok
Az előregisztráció a tesztnap előtt 10 nappal nyílik meg.
2019-04-27 szombat - TEST THE BEST Mozgásvilág tesztnap - Kamaraerdő
2019-05-25 szombat - SPECIALIZED MARATON tesztnap - Szilvásvárad
2019-05-26 vasárnap - SPECIALIZED MARATON egyéni tesztnap - Szilvásvárad
2019-06-22 szombat - TEST THE BEST Talmácsi Ring - Hernád

Mi is a Test The Best, vagyis TTB?

A TTB nem más, mint egy olyan tesztnap ahol Specialized bringákat próbálhatsz ki vásárlás előtt, amiről egy katalógus vagy kép alapján nem tudod eldönteni, mennyire felel majd meg igényeidnek, stílusodnak.
Legyen ez országúti, 29-es, vagy akár 650B MTB. Gyere el, hozd magaddal a sisakodat, bringás ruhádat, cipődet, a hozzá tartozó pedált, és egy arcképes igazolványt. FONTOS: a megfelelő sisak (nem fullface) és a megfelelő bringás ruházat (nem farmer, vagy egyéb bő szabású, hosszú nadrág) elengedhetetlen feltétele a részvételnek. Az előzetes regisztráció és időpont kiválasztása után már csak el kell jönnöd a megadott helyszínre és a bringa személyre szabása után megtapasztalni azt az érzést, amit már sokan átéltek.

Mikor kezdődik és meddig tart egy-egy tesztkör?

A tesztkörök csoportosan vezetett túrák. A kezdési időpontok a választott bringák leírásainál láthatók. Általában a jelentkezők bringás tudása határozza meg milyen hosszú egy-egy teszt, ez általában nem több mint 40-50 perc. A KEZDÉS IDŐPONTJA ELŐTT LEGALÁBB 20 PERCCEL KELL A HELYSZÍNRE ÉRKEZNI A KERÉKPÁROK PRECÍZ BEÁLLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN. Igény szerint, kisebb létszámmal indulhatnak természetesen hosszabb túrák, ha a körülmények ezt engedik.
FONTOS FIGYELMEZTETÉS! A TEST THE BEST időpontok változhatnak az időjárás és a helyi rendezvények függvényében. A sisaknak védelmet kell nyújtani az esetleges esések esetén. A tesztkörökön DH védőfelszerelések (Fullface sisak, gerinc-, lábszár- térdvédő,stb.) használata nem megengedett. A kerékpáros ruházaton nem lehet olyan rész amely tekerés közben beakadva balesetet okozhat. A cipő nem lehet nyitott szandál vagy papucs. Kérjük a fenti szempontokat vegyétek figyelembe az esetleges félreértések elkerülése érdekében. A nem megfelelő felszerelése hiánya kizárhatja a tesztkörökön való részvételt ! Megértéseteket köszönjük. TEST THE BEST TEAM