Sajnos most nincs Specialized Tesztnap a láthatáron!

Következő tesztnapok
2017.04.29-30. Test The Best CLUJ-NAPOCA - Faget Marathon (UCI)
2017.05.06-07. Test The Best BUCURESTI - Parcul Natural Comana
2017.05.13. Test The Best ARAD - Specialized Store Arad
2017.05.27-28. Test The Best SZILVÁSVÁRAD - Specialized Maraton Szilvásvárad
2017.06.10. Test The Best DOROG - Sítechnika Tesztnap
2017.06.30-07.02. Test The Best PÉCS/HOSSZÚHETÉNY - Specialized Mecsek Enduro
2017.07.30. Test The Best MAROSVÁSÁRHELY
2017.09.23. Test The Best KAMARAERDŐ - Mozgásvilág Tesztnap
Várhatóan további hazai rendezvényekkel fog bővülni a naptárunk hamarosan! További információkért és részletekért kövesd a Specialized Hungary Facebook oldalát!

Mi is a Test The Best, vagyis TTB?

A TTB nem más, mint egy olyan tesztnap ahol Specialized bringákat próbálhatsz ki vásárlás előtt, amiről egy katalógus vagy kép alapján nem tudod eldönteni, mennyire felel majd meg igényeidnek, stílusodnak.
Legyen ez országúti, 29-es, vagy akár 650B MTB. Gyere el, hozd magaddal a sisakodat, bringás ruhádat, cipődet, a hozzá tartozó pedált, és egy arcképes igazolványt. FONTOS: a megfelelő sisak (nem fullface) és a megfelelő bringás ruházat (nem farmer, vagy egyéb bő szabású, hosszú nadrág) elengedhetetlen feltétele a részvételnek. Az előzetes regisztráció és időpont kiválasztása után már csak el kell jönnöd a megadott helyszínre és a bringa személyre szabása után megtapasztalni azt az érzést, amit már sokan átéltek.

Mikor kezdődik és meddig tart egy-egy tesztkör?

A tesztkörök csoportosan vezetett túrák. A kezdési időpontok a választott bringák leírásainál láthatók. Általában a jelentkezők bringás tudása határozza meg milyen hosszú egy-egy teszt, ez általában nem több mint 40-50 perc. Igény szerint, kisebb létszámmal indulhatnak természetesen hosszabb túrák, ha a körülmények ezt engedik.
FONTOS FIGYELMEZTETÉS! A TEST THE BEST időpontok változhatnak az időjárás és a helyi rendezvények függvényében. A sisaknak védelmet kell nyújtani az esetleges esések esetén. A tesztkörökön DH védőfelszerelések (Fullface sisak, gerinc-, lábszár- térdvédő,stb.) használata nem megengedett. A kerékpáros ruházaton nem lehet olyan rész amely tekerés közben beakadva balesetet okozhat. A cipő nem lehet nyitott szandál vagy papucs. Kérjük a fenti szempontokat vegyétek figyelembe az esetleges félreértések elkerülése érdekében. A nem megfelelő felszerelése hiánya kizárhatja a tesztkörökön való részvételt ! Megértéseteket köszönjük. TEST THE BEST TEAM